oranje-inhaker
die hout snijdt

Insight
Met een Dremel kun je meer dan je denkt. Dit kun je vertellen, maar nog beter kun je het laten zien. Daarom bedachten we voor Dremel de eerste Oranje-inhaker die hout snijdt.

Idea
We vroegen kunstenaar Enkeling om een metershoog portret van Willem-Alexander te maken. Met de nieuwe Dremel 8100 multitool als gereedschap. Op maandag startte Enkeling met een Nassaublauwe houten plaat van 4 x 4,5 meter. Door met een Dremel houtsneden te maken ontstaan de bekende contouren van de aankomende koning Willem-Alexander. Tegen de achtergrond van de historische Nassaustad Breda ontstond zo een opvallend kunstwerk, dat voor iedereen live te volgen was. Het kostte Enkeling uiteindelijk drie dagen dremelen, maar het resultaat mag er zijn.

Results
Je kunt een persbericht sturen, maar laten zien wat je product kan, is veel effectiever. Tijdens de creatie van het kunstwerk is er al volop in de pers over bericht. Nog voordat het daadwerkelijke persbericht is verstuurd, is de investering al terugverdiend in mediawaarde. Dit is volgens ons dé manier waarop je van je verhaal een coverstory maakt.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide