DON'T ASK FOR PERMISSION.

Guerrillamarketing is een marketingtechniek die poogt om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken. Een methode om in zeer korte tijd veel media-aandacht of aandacht van publiek te behalen. Meestal zijn deze kosten een fractie van de kosten die dure campagnes met zich meenemen. Guerilla-acties zijn soms effectiever dan dure media campagnes.

SUPERREBEL wil zelf het perfecte voorbeeld zijn voor haar opdrachtgevers. Daarom zijn we 24/7 bezig met het bouwen van ons eigen merk en het uitdragen van ons DNA #BEBRAVE. Het is onze ambitie om internationaal beroemd te worden op het gebied van design en advertising, maar vanzelfsprekend willen we ook een 'local hero' zijn.

Daarom hebben onze creatieven samen met de artiesten van Leyp een stunt bedacht waarvoor we geen toestemming hebben gevraagd. Op het dak van ons kantoorpand in Breda hebben we met reusachtige letters 'BE BRAVE' laten zetten. Dit was een immense klus die meer dan een dag heeft geduurd. De mannen van Leyp en GIG Creative Film Production die het hele traject hebben gefilmd zijn dan ook echt helemaal uit hun dak gegaan op ons dak. Het streetart kunstwerk is echt superstoer geworden en alleen te zien vanuit een vliegtuig, helicopter of luchtballon. We hopen natuurlijk dat Google Earth snel wordt vernieuwt zodat de hele wereld kan meegenieten van onze missie.

Wil je ook een spraakmakende campagne
voor je merk? Maak dan een afspraak met
Renate Ekelhoff.