Proefbehangen

Nieuw van Bison: digitale behanglijm

Bison Wand&Klaar behanglijm is de beste kant en klare behanglijm. Maar zelfs de beste behanglijm kan nog beter. Daarom ontwikkelden we samen met Bison digitale behanglijm.

In plaats van een traditionele campagne om behanglijm te promoten, ontwikkelden we de app Proefbehangen. Hiermee kun je het behang al
op je muur uitproberen, voordat je echt gaat behangen. Je maakt een foto van je muur, lijmt de wand digitaal in en behangen maar. Dankzij behangcollecties van bouwmarkten en behangproducten kun je alle soorten behang uitproberen. En een unieke koppeling met social media laat je vrienden meekijken en meebeslissen wat het mooiste behang is. Een slimme boodschappenlijst leidt consumenten naar de juiste behanglijm.

Met digitale behanglijm doen we wat nog geen enkele behanglijm ooit heeft gedaan, relevant zijn op een moment dat nog geen consument nadenkt over behanglijm. En dat was precies de vraag van Bison: hoe kunnen we met behanglijm opschuiven in de customer journey? Inmiddels is de app Proefbehangen beschikbaar in de App store en op Google Play en is Nederland helemaal klaar om te gaan proefbehangen. De app is de basis voor een uitgebreide PR-campagne en natuurlijk schuwen we de traditionele media en de winkelvloer niet. Klik hier voor het persbericht.

Is je kantoor toe aan een nieuw behangetje?
Of ben je op zoek naar een nieuw bureau? Download dan nu gratis de app Proefbehangen en laat je inspireren.

slide
slide
slide