BIGGER. BOLDER. BRAVER.

Ieder jaar brengt SUPERREBEL het magazine uit met het beste, meest uitgesproken werk. Dit jaar staat het in het teken van Big Ideas. Het maakt namelijk niet uit wat het middel is, of het offline is of online, social of commercial, er gaat altijd een big idea aan vooraf. Dat ene scherpe, verontrustend simpele en kleine regeltje dat allesbepalend is.

READ OUR MAGAZINE...
Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Technisch gezien twee zinnetjes, maar samen verantwoordelijk voor een golf aan positieve aandacht en een hernieuwd herwonnen zelfvertrouwen onder de Zeeuwen. Of de klassieker van Haribo, die met de nieuwe commercial een nieuwe weg inslaat. Zonder big ideas zouden campagnes en middelen als los zand aan elkaar hangen, en zou het magazine nog voordat het gedrukt wordt bij het oud papier kunnen. Dat is gelukkig niet het geval. Dankzij de big idea is de levensduur van het magazine iets verlengd, met zeker een paar maanden, waarna het hooguit nog bij een concurrerend bureau ter inspiratie rondslingert. En dat is niet erg. Je bent zo goed als je laatste werk. Het is je mentaliteit die onderscheidend is.


...WATCH OUR BRAND MOVIE...
Het magazine is leuk voor nu, als momentopname, maar onze nieuwe brand movie is over een jaar en ver daarna nog net zo relevant als nu. Het is dankzij Studio Bilder de waardige opvolger van onze eerste film nu alweer vijf jaar oud. Een aanscherping, de messen nog verder geslepen, maar gebaseerd op dezelfde mentaliteit. Creative Agency for Brave Brands. We zijn uitgesproken, we zijn brutaal, altijd op het randje maar wel in stijl. Als je het goed doet, zorg je dat klanten grenzen verleggen in plaats van dat ze over de grens gaan. Het is onze mentaliteit die de scherpte van ons werk bepaalt, niet andersom. People love our attitude.


...AND KICK ASS.
Dus ons advies, lees onze nieuwe magazine, laat je inspireren door het werk, de interviews en vooral de big ideas. Maar blijf er vooral niet al te lang in hangen. Het is onze mentaliteit die onderscheidend is. Kijk onze brand movie vandaag, morgen en over een jaar. Op ieder moment dat je denkt dat jij zelf of je merk wel wat extra mentaliteit kan gebruiken. En doe het bigger, bolder en braver, maar doe het vooral met stijl.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide