MET DREMEL KUN JE MEER DAN JE DENKT

Wie kijkt er nog naar een instructievideo? Of een demonstratiefilm? Consumenten willen meer. Meer inspiratie, meer beleving. En dat komt goed uit, want met Dremel kun je meer dan je denkt.

Het is het achterliggende thema voor 5 gloednieuwe online video’s waarin de verschillende producten van Dremel hun opwachting maken. Nu eens niet statisch gedemonstreerd of plastisch geanimeerd. Maar als onderdeel van een inspirerend verhaal, het product gepresenteerd als een spannend jongensboek. Dat is het uitgangspunt voor een film, waarin de nieuwe Dremel 7750 gebruikt wordt om een indrukwekkend ijssculptuur te maken. Of het verhaal van de propmaker die met de Dremel Micro te midden van plastic bloederige lijken, ijsberen en afgerukte ledenmaten een leeuwengebit perfectioneert. En de surfdude die er zijn kleurrijke planken mee polijst.

Mooie voorbeelden van storytelling. Een inspirerende manier van het presenteren van de producten van Dremel online. En perfect passend binnen het big idea ‘Met een Dremel kun je meer dan je denkt’.

Bekijk de rest hier. youtube.com/SUPERREBELGROUP