View this email in your browser

BRAVE BRAND BUILDING FOR KIDS.


SuperRebel is het beste bureau voor ondernemers en ondernemende marketeers. Dat zeggen we niet zomaar. Ook wij zijn ondernemer en ook wij zijn ondernemende marketeers. Met ons eigen merk SuperRebel Kidsgear hebben we te maken met dezelfde uitdagingen als onze klanten. En weten we dat brand building niet zomaar een leuke marketingterm is, maar onmisbaar in je strategie als je wilt groeien. 
Sinds de start in 2016 groeit SuperRebel Kidsgear net zo hard als de kinderen die het dragen. Het merk is nationaal en internationaal steeds sterker en verkrijgbaar in steeds meer en vooral betere winkels, zoals Intersport, DAKA, bol.com en Zalando. Door consequent te blijven bouwen aan het merk, is SuperRebel Kidsgear nu zichtbaarder dan ooit. Niet alleen online, in magazines, in program en outdoor, maar vooral ook in het zwembad, op de piste, op de skatebaan en op school; overal waar je kinderen ziet, zie je SuperRebel Kidsgear. 
Je bent wat je draagt, of in dit geval: je brand wat je draagt. Brand building begint met een uitgesproken merknaam en brand identity die je vervolgens niet in een kast of een lade bewaart, maar consequent uitdraagt. Iedere collectie, ieder item, iedere post en zelfs ieder detail is SuperRebel Kidsgear. De identiteit is doorgevoerd in de patronen, patches en prints. En vooral ook in tone-of-voice, die is zelfs vastgelegd in een eigen brandsong geproduceerd door bekende DJ La Fuente. I am what I am, I am a SuperRebel. Luister hier op Spotify.
Bekijk de brandmovie van SuperRebel Kidsgear met muziek van DJ La Fuente. 
Zo weten we elke collectie opnieuw een stijl neer te leggen die klopt met het fundament van het merk. Dat is waar het om draait bij brand building. En natuurlijk kunnen we nog veel meer cases met je delen, en dat gaan we ook doen. Maar van alle merken die we hebben ontwikkeld, is SuperRebel Kidsgear ons kindje. Met de nieuwe wintercollectie en ski gear in aantocht is dit het moment om het met je te delen. Klik hier voor het nieuwe collectieboek of de website van SuperRebel Kidsgear. Of klik door naar één van onze andere brand building cases. 
Wil je zelf ook een sterk merk bouwen, of wil je je huidige merk versterken? Neem dan contact op per mail met Bonnie van Doorn of bel T+31(0)76 572 8888 en maak een afspraak om aan jouw merk te gaan bouwen. 
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences