X
Dare to Drink Different

DURVEN MOET JE GEWOON DOEN

Dare to Drink Different

THINK
Niet iedereen wil altijd hetzelfde. Daarom is ‘Dare to Drink Different’ ontwikkeld vanuit Swinkels Family Brewers en Bier&cO. ‘Dare to Drink Different’ is er voor mensen die open staan voor een uitdaging. Heb je lef? Durf je te experimenteren? Ben je niet bang voor verandering? Neem dan deel aan deze spannende reis. Alsof een engeltje over je tong piest. De uitdaging die wij kregen was om dit platform uitdagender en spannender in de markt te zetten. Het is altijd leuk om nieuwe smaken te proberen.
Of het nu gaat over bier, craft sodas of hard seltzers. ‘Dare to Drink Different’ verrast je iedere keer weer. Met bijzondere smaakbelevingen. Iedere drank geselecteerd door kenners. Steeds anders. Altijd speciaal. ‘Dare to Drink Different; kiest uit zo’n uitgebreid assortiment bieren, craft sodas en hard seltzers dat er altijd wel een te vinden is die bij jou past en je verrast. Met ‘Dare to Drink Different’ ontdek je wie je bent en zien anderen hoe je bent. Soms valt het tegen maar meestal is het een bijzonder avontuur en ben je positief verrast. Dat was het inzicht voor de rebranding en nieuwe campagne.

CREATE
Als eerst zijn we gestart met de restyling van het logo. Dit is, door gebruik van de tong waar steeds iets mee gebeurt in verschillende toepassingen, een stuk uitdagender geworden. In het hoofdlogo zien we het gedurfde engeltje dat over de tong piest. Symbolisch voor genieten van bijzondere smaken die je nog niet kende. Daarnaast hebben we de verbeterde identiteit doorvertaald naar o.a. een event setting, verpakkingen, een brandmovie en advertising. Steeds proberen we met 1 woord het hele verhaal te vertellen en de doelgroep te triggeren. Bijvoorbeeld OPEN, SOBER. De gehele merkidentiteit is, net als de beleving van ‘Dare to Drink Different’, een ontdekkingstocht. Steeds weer word je verrast en zie je iets nieuws.


PRODUCE
SuperRebel Agency heeft het nieuwe logo geproduceerd, de styleguide en merktoolkit ontwikkeld, het design voor de event setting gemaakt evenals de designs voor verpakkingen, advertenties en pos-materialen. Ook de illustraties hebben we in huis gemaakt. Ter ondersteuning van de sales organisatie heeft SuperRebel tot slot de brandmovie ontwikkeld.

PERFORM
Wij blijven als bureau betrokken bij de uitrol van het nieuwe ‘Dare to Drink Different’ concept. Waar mogelijk zullen we bijsturen met als doel om de omzet in retail en horeca continu te verbeteren en om een positief gevoel rondom het merk te bouwen. Los van de doelstellingen die er zijn om de naambekendheid fors te verhogen.

 

Delen via