Echte Mannekes

MANNEKES
 

OM OP TE VRETEN
 


THINK
Al sinds 1920 maakt Matthijs de lekkerste drop en snoep. Hun Manneke dropje was in de volksmond al decennia bekend, maar in potentie zijn de Mannekes veel groter. Het was dan ook de vraag van Matthijs hoe de Mannekes op hun eigen benen kunnen staan als merk en hoe het verhaal van de Mannekes een eigen leven kan gaan leiden. 
 

CREATE
SuperRebel Agency heeft Echte Mannekes een eigen gezicht gegeven en ervoor gezorgd dat Echte Mannekes om op te vreten zijn. Door de Mannekes met een eigen ‘jasje’ aan te kleden, krijgt iedere smaak een eigen, bijpassend karakter en staan de Mannekes overal waar je ze tegenkomt hun mannetje. Zo groeien de Mannekes uit tot een echte familie, met naast de Originele, ook Verliefde, Wilde en Zure Mannekes.


PRODUCE
Voor Echte Mannekes ontwikkelde SuperRebel het complete imago, van propositie, logo en huisstijl tot verpakking, website en introductiecampagne. Samen met animatiestudio Animate the World hebben we de Mannekes tot leven gebracht en zijn het echte karakters geworden. 

slide
slide
slide


PERFORM
De Mannekes staan klaar om het supermarktschap, de wereld en vooral het hart van snoep liefhebbers te veroveren. Maar dat kun je wel aan de Mannekes overlaten, want als ze ergens voor zijn gemaakt, dan is het performance. Houd de Mannekes in de gaten. Kun je de verleiding niet weerstaan? Kijk dan snel op www.echtemannekes.nl

Echtemannekes.nl door webdesign awardplatform Designrush.com genomineerd in de categorie "The Best Food & Drink Website Designs"