URB
 

Do not
dist...

THINK
Roger van der Horst en Jan Fleurkens waren al twee zeer ervaren mensen in de drankenwereld toen ze SuperRebel uitdaagden om mee te denken over een nieuw product. Een alcoholvrije drank voor volwassenen waarbij je de alcohol niet mist. Een alternatief voor Cava of Champagne, maar dan zonder alcohol. Ook artiest Bram Reijnders was betrokken bij het project; hij had onder andere de naam URB bedacht samen met de oprichters. Vanaf het moment dat SuperRebel betrokken raakte, waren we ‘excited’ over het project. Als eerste hebben we 'luxury drinks' toegevoegd om het product direct op een high end manier neer te zetten. Daarnaast hebben we het thema 'Do not dist...' bedacht. Waarmee je zelf de naam kan invullen en waarmee we duidelijk aangeven dat het echt genieten is als je deze drank drinkt. 

slide
slide
slide
slide

CREATE
Vanuit de brandstory en positionering heeft SuperRebel samen met Bram Reijnders een beeldtaal ontwikkeld. In sommige uitingen gebruiken we subtiel zijn kunstwerken. En verder is er altijd een persoon die 'sssssst' doet als visual device. Hierdoor blijft het merk uniek en eigen. Vanuit deze elementen zijn we gestart met het design van het logo, de huisstijl, de flesjes, verpakkingen en campagnes. Alles sluit naadloos op elkaar aan. 

slide
slide
slide
slide

PRODUCE
SuperRebel heeft met Ayano de fles designs ontwikkeld en verder de verpakkingen, de website, de presentaties naar de handel, de perslancering, de advertenties en instore promotiematerialen. 

slide
slide

PERFORM
Maandelijks heeft SuperRebel performance meetings met de oprichters en investeerders van URB. Tijdens deze meetings evalueren we de performance en kijken we wat we kunnen verbeteren. Bovendien zijn we betrokken bij de internationale uitrol van het merk.