X
SUPERREBEL ZIT EVEN BIJ MOEKE

SUPERREBEL ZIT EVEN BIJ MOEKE

SUPERREBEL ZIT EVEN BIJ MOEKE

‘Ik zit even bij Moeke’ is hard op weg om een begrip te worden. Niet alleen in Breda, maar inmiddels ook in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Het begon drie jaar geleden op de Ginnekenmarkt in Breda. Met het Belgisch Biercafé Moeke en de vraag aan SUPERREBEL of het iets minder Belgisch Biercafé en iets meer Moeke mocht zijn.

MOEKE’S MERKKARAKTER
Samen met Moeke ontwikkelde SUPERREBEL het merk, het karakter en de uitstraling van Moeke. ‘Ik zit even bij Moeke’ is meer dan een kreet op de gevel. Het is het mooiste excuus om het gezellig te maken. Om te genieten van heerlijk eten en drinken. En als er iemand naar vraagt, dan zit je bij je Moeke, dat snapt iedereen.


OOST, WEST, MOEKE BEST
Iedereen houdt van Moeke. Of je nu in Breda woont, in Delft of in Enschede. Moeke houdt van iedereen. Kinderen zijn dol op Moeke en daarom komen vaders en moeders er graag. Maar Moeke is ook de plek om je familie en vrienden uit te nodigen, om gezellig een borrel te drinken met je werk of je nieuwe vlam mee naar toe te nemen.


MOEKE IS ALLES
Wat begon op de gevel van Moeke aan de Ginnekenmarkt gaat verder in posters en in social media posts. Op auto’s, op bussen, op abri’s; overal waar Moeke relevant kan zijn. Het merkkarakter van Moeke komt overal in terug. In communicatie, maar vooral ook in haar gedrag, in de evenementen die Moeke organiseert.


WIJ MAKEN OVERAL EEN PUNT VAN.
Het mooie is dat Moeke nergens een punt van maakt, behalve van de frietzakken. De kracht van SUPERREBEL is dat wij juist overal een punt van maken. Alles wat maar met Moeke te maken heeft, draagt bij aan het gevoel, het karakter, de tone-of-voice en de campagne. Van de voorgevel van Moeke tot de spiegels op het toilet. Van de puntzakken friet tot de kleurpotloden en de kinderkaart.


MET MOEKE’S BORST VOORUIT
Als het om Moeke gaat drukt SUPERREBEL graag overal haar stempel op. We laten geen middel onbenut om de sterke punten van Moeke te benadrukken, om gasten een glimlacht te ontlokken en Moeke te presenteren als mooiste merk ooit. Zo bouwen we samen consequent aan één van de mooiste en sterkste horecamerken van Nederland. Wij zijn trots op Moeke en fier op het feit dat wij met onze naam en logo op de kleding van Moeke staan. Met de borst vooruit.Delen via