X
Sparta

Studeren op z'n spartaans

Sparta

SuperRebel.com is al meer dan een jaar verantwoordelijk voor de campagne van Sparta Rotterdam. ‘Op z’n Spartaans’ begint al echt een begrip te worden in Rotterdam en komt in alle middelen terug. Van de business club tot het clubblad, van de parkeerkaarten tot de website. Bijna iedere supporter, sponsor of medewerker van Sparta weet inmiddels dat op z’n Spartaans een mentaliteit is, die Rotterdammers aanspreekt. Er is echter nog een doelgroep die Sparta graag in het Kasteel uitnodigt, een doelgroep waar Rotterdam er met een universiteit en hogescholen veel van heeft: studenten.

Als er één weet wat Spartaans betekent, dan is het wel de student. Levend op een schrale studiebeurs, in een tochtige kamer van een paar vierkante meter en met een enorme studiedruk. Dan wil je er in het weekend wel even uit. Om een extra vak op z’n Spartaans te volgen. Even onder de druk vandaan, ontspannen op de tribune tegen een tarief, dat niet gelijk een gat in je beurs slaat. Met de studentencampagne heet Sparta ook de corpsbal welkom, maar dan wel op z’n Spartaans.

De campagne is gefotografeerd door de Rotterdamse fotograaf Mark Janssen en te zien op universiteiten en hogescholen. Daarnaast staan er een aantal acties in Rotterdam gepland, om de corpsballen ook echt het stadion in te krijgen en een extra vak op z’n Spartaan te gaan volgen. Binnenkort meer.Delen via