Renova
 

Driven
by Service
 


THINK
Renova is een zeer succesvol automotive bedrijf in Brabant en Zeeland dat zich voornamelijk richt op de merken BMW en MINI. SuperRebel werkt al enige jaren voor dit mooie bedrijf en heeft ludieke campagnes bedacht. Toen Renova ons vroeg na te denken over een nieuwe positionering en restyling van het logo was dat voor ons een grote uitdaging. We hebben heel goed de markt, maar vooral ook de trends, geanalyseerd. Uiteindelijk kwamen we tot het inzicht dat de service die Renova biedt ongekend is en dat dat eigenlijk de 'driver' is achter het succes. Op basis hiervan hebben we een nieuwe brand story gekozen en de nieuwe pay-off 'Driven by Service' ontwikkeld die nu vast onderdeel is van de corporate identity. 

slide
slide
slide

CREATE
Vanuit de nieuwe positionering en de keuze om alleen nog de naam Renova te gebruiken heeft SuperRebel een nieuw logo met varianten voor alle werkmaatschappijen ontwikkeld. Het logo moest contemporain zijn maar ook een beetje historie meedragen. Daarom hebben we gekozen voor een strak logo met vintage elementen en passende kleuren per afdeling: van autobedrijf tot raceteam. Vervolgens hebben we campagnes ontwikkeld voor herkenbare momenten per seizoen zoals winterbanden, lancering van nieuwe modellen, opening nieuwe vestigingen en voor het leasebedrijf. Altijd intelligent met een glimlach. Vaak gedurfd en uitgesproken. 

slide
slide
slide
slide
slide


PRODUCE
Voor Renova is SuperRebel de regisseur van het merk. Wij denken mee over brandbuilding en ontwikkelen concepten die intern door het Renova-marketingteam worden uitgewerkt en uitgerold.

PERFORM
Eens in de twee weken zit SuperRebel met de marketingafdeling en directie van Renova samen, om lopende campagnes te evalueren en nieuwe opdrachten te bespreken. Bovendien kijken we naar uitdagingen en kansen in de markt. Renova groeit gemiddeld sneller dan de markt.