i am organic
 

LET'S EAT

THE WORLD

BETTER
 

THINK
Toen Organto Foods ons vroeg om een nieuw merk te ontwikkelen voor biologische groenten en fruit waren we direct enthousiast. Immers, in de groenten en fruit zijn er nog maar weinig merken. En organic of biologisch al helemaal niet, terwijl we wisten dat de behoefte eraan kwam. Ons inzicht was dat iedere klant eigenlijk een ambassadeur is, die op een slimme manier kunnen inzetten. Mensen willen namelijk niet alleen gezond eten, maar ook een statement maken. Daarom bedachten we het merk I AM ORGANIC.
De verpakking is de campagne.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

CREATE
Vanuit de nieuwe merknaam I AM ORGANIC hebben we met als thema 'Eat the world better' een complete huisstijl, verpakkingen, beursstands en een campagne ontwikkeld voor alle verschillende doelgroepen. Van inkopers tot consumenten en van journalisten tot financiële beslissers, aangezien Organto Foods een beursnotering heeft. We hebben als het ware een community gecreëerd voor mensen die gezond willen eten en een bijdrage willen leveren aan een mooiere en betere wereld. Maar het gaat nog verder; met het oog op transparantie en het
uitgangspunt ‘less packaging, more communication’ hebben we een uniek digitaal
paspoort ontwikkeld voor alle producten van I AM ORGANIC. Hiermee kan iedereen exact volgen waar de producten vandaan komen en wat hun CO2 footprint is.

slide
slide
slide

PRODUCE
In principe hebben we alles in huis ontwikkeld en is SuperRebel verantwoordelijk voor alle designs; logo, identiteit, verpakkingen, advertenties, fotografie, film en video. Alleen voor de productie/programmering van het digitale paspoort en de website, alsmede de productie van de beursstand werken we samen met externe
partners.

PERFORM
Organto Foods groeit heel hard, zeker met het merk I AM ORGANIC. Inmiddels heeft het bedrijf een beurswaarde van meer dan 100 mio. Het merk wordt in steeds meer landen gelanceerd en slaat overal aan. SuperRebel is continu betrokken bij de verbetering van design en verpakkingen en optimalisatie van de marketing performance.