MP Motorsport 
 

accelerating
talent
 

THINK 
MP Motorsport is actief in alle relevante raceklassen onder de F1 en staat internationaal bekend als een van de beste opleidingsteams voor jong talent. Het meest succesvolle Nederlandse raceteam ooit vroeg SuperRebel Agency om mee te denken over een nieuwe en scherpere positionering en sterkere en uitdagendere uitstraling bij alle doelgroepen. Uiteindelijk hebben we er samen voor gekozen om het team te gaan positioneren als het team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en aantrekken van talent. Dit past bij de historie van het raceteam en biedt veel kansen voor de toekomst. Er is een nieuwe brandstory geschreven en hieruit is de nieuwe pay-off 'Accelerating talent' gekomen die voortaan overal prominent aanwezig is. 

slide
slide
slide

CREATE
Naast en nieuwe brandstory en pay-off hebben we gekeken naar de totale uitstraling van het team. Op basis van onze bevindingen hebben we het woordmerk MP gemoderniseerd en een nieuw beeldmerk ontworpen, dat is gebaseerd op de fast forward pijlen en het startgrid. Los daarvan hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld die is doorvertaald naar de website, teampresentatie, social media en advertenties om in contact te komen met geschikte partners. 

slide
slide
slide

PRODUCE
De creatieve uitingen zijn in samenwerking met de interne marketing afdeling en diverse externe partijen doorvertaald naar een nieuwe website en social media. Verder is de nieuwe huisstijl doorvertaald naar oa het hoofdkantoor, de hospitality tijdens de races, de trucks en alles wat bij het team hoort. Ook hebben wij een online en offline campagne ontwikkeld om in contact te komen met mogelijke nieuwe partners. 

PERFORM
SuperRebel Agency is actief betrokken bij het bouwen van het merk MP, maar ook het werven van nieuwe sponsors en andere partners. Interesse? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij kunnen u heel snel laten zien wat de mogelijkheden zijn en waarom een partnership met MP zo interessant is. Bijvoorbeeld als u nieuwe werknemers zoekt.