Moeke
 

Als er één klant

heel sociaal is

dan is het Moeke
 

THINK
Als er één klant heel sociaal is dan is het Moeke. ‘Ik zit even bij Moeke’ is sinds 2014 het uitgangspunt en geldt niet alleen voor haar grandcafés. Tegenwoordig zitten gasten ook veelvuldig bij Moeke op social media. Ook hier komen Moeke’s persoonlijkheid en sociale karakter erg goed tot hun recht.

slide
slide
slide
slide
slide


CREATE
De onderscheidende tone-of-voice van Moeke leent zich perfect voor Instagram, Facebook en zelfs LinkedIn. Ze steekt haar mening niet onder stoelen en banken, maar altijd op een leuke, sympathieke manier. En dat levert steeds vaker een duim, hartje of like op. Met negen vestigingen ontpopt het van oorsprong Bredase Grand Café zich als leukste Moeke van Nederland. 

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

PRODUCE
Samen met het team van Moeke produceren we alles in eigen huis. Van de dagelijkse posts tot video en online advertising. 

PERFORM
SuperRebel komt graag bij Moeke over de vloer, en andersom. Lijnen zijn kort en de samenwerking is innig. Omdat we niet alleen social doen, maar verantwoordelijk zijn voor heel het merk – van merkconcept tot merkbeleving - kunnen we snel en effectief schakelen.