kwantum
 

geeft je
ruimte
 


THINK
Een eigentijdse woonwinkel en grootste woondiscounter van Nederland en België verdient zelf ook een eigentijdse huisstijl. Zeker als het hoofdkantoor van Kwantum in Tilburg net is verbouwd. Dat is het moment voor SuperRebel om het interieur opnieuw vorm te geven, met meer ruimte voor Kwantums mentaliteit en merkbeleving.

slide
slide
slide
slide
slide
slide


CREATE
Voordat we alle ruimtes hebben aangepakt, hebben we een big idea ontwikkeld. ‘Kwantum geeft je ruimte’ is het uitgangspunt voor alles wat we binnen en buiten het pand hebben aangepakt. We hebben letterlijk geen ruimte onbenut gelaten om het DNA van Kwantum terug te laten komen. En zo een inspirerende, eigentijdse en creatieve werkruimte te creëren, want Kwantum daar woon je niet alleen beter van, daar werk je ook beter.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide


PRODUCE
Het idee komt op de meest uiteenlopende manieren terug in zo ongeveer ieder detail van het pand. Op de vloeren, de muren, in bespreekkamers, vergaderruimtes en op de trap. Zelfs het toilet moest eraan geloven. Overal krijgen cijfers, activiteiten, gedachtes en kernwaardes van Kwantum ruimte en dragen ze met hun design bij aan het inspirerende werkklimaat.


PERFORM
Uiteindelijk is de metamorfose van het hoofdkantoor zo goed bevallen, dat SuperRebel ook de opdracht kreeg om het thema en design te vertalen naar het nieuwe brandbook van Kwantum.