Kotug
 

Ahead in

Maritime

Excellence
 


THINK
Kotug International is uitgegroeid van een bedrijf dat in Europa sleepdiensten verzorgt naar een internationale speler met een breed dienstenpakket in de maritieme sector waaronder ook sleepdiensten. Waarbij innovatie een van de belangrijkste thema's is. Tot 2020 was de pay-off van het bedrijf 'Ahead in Towage'. Verder waren naast Kotug Towage diverse merken in gebruik. Het advies van SuperRebel was om van de 10 merken 9 merken te saneren en te kiezen voor 1 woord- en beeldmerk. Kotug met de bekende K. Na heel veel sessies hebben we iedereen overtuigd, het logo weer eigentijds gemaakt en de verandering doorgevoerd. Waardoor er nog 1 merk over is. De nieuwe pay-off is 'Ahead in Maritime Excellence'. Hierdoor is er geen breuk met het verleden en een pay-off die past bij de ambities van het bedrijf. 
 

slide
slide
slide
slide
slide
slide


CREATE
SuperRebel heeft niet alleen het logo een facelift gegeven, maar ook de huisstijl. Bovendien hebben we een nieuw design gemaakt voor de internationale website en de advertentie campagnes online en offline aangepast. 


PRODUCE
SuperRebel heeft de volledige productie begeleid. Van de huisstijl tot de website. En van de corporate video tot de advertenties. 


PERFORM
Er is regelmatig een overleg tussen het marketing team van Kotug en SuperRebel. Om de campagnes te evalueren en te bekijken wat er beter kan en of er kansen zijn. Uiteindelijk zie je nu al dat de nieuwe merkarchitectuur heel effectief is en heel veel kosten bespaart. Iedere business unit profiteert nu van het sterke Kotug merk en alle uitingen versterken elkaar.