X
EJP

EJP GAAT ALS EEN RAKET

EJP

Wat Elon Musk kan met SpaceX, kunnen de accountants van EJP ook. Zij lanceerden vandaag als eerste accountantskantoor in Nederland financial astronauts. De hoogvliegers onder financieel adviseurs. Immers, accountants en belastingadviseurs zijn er al genoeg, als je als kantoor onderscheidend wil zijn, dan moet je risico durven nemen. Met je kop boven het maaiveld uitsteken. Of in het geval van EJP, met een raket. 


De ruimte
Dit is wat je krijgt als je SuperRebel de ruimte geeft, dan krijg je er nog meer ruimte voor terug. In eerste instantie kwam EJP bij ons met de vraag om een wervingscampagne, uiteindelijk kreeg het idee vleugels en lanceert EJP vandaag naast financial astronauts de nieuwe huisstijl, brandstory en corporate video. En ja, uiteindelijk ook waar het allemaal mee begon: een nieuwe wervingscampagne.


Ultieme droombaan.
Immers, geen kind droomt ervan om later accountant of belastingadviseur te worden. Financial astronauts dromen groter. Ze zijn op een missie. Naar de maan en weer terug voor klanten. Op zoek naar de hoogst mogelijke resultaten. De financiële ruimte en verder. Dit is de ultieme droombaan voor financiële talenten die echt mee willen tellen. Als accountant wil je geen Tesla als leaseauto, ruimte is het mooiste wat je kunt krijgen, dan ga je als een raket.

Delen via