delistaff
 

Delivery

staff

delivered
 


THINK
De vraag naar bezorgers is inmiddels zo groot dat de zorgen over bezorgen toenemen en dat een groeiend aantal bedrijven bezorgd is over bezorgen. Op basis van dit inzicht heeft SuperRebel in 2020 het merk Delistaff ontwikkeld, want als het om bezorgers gaat is er maar één bedrijf dat levert.

slide
slide


CREATE
Door 100% te focussen op bezorgers en bezorgbedrijven, heeft Delistaff heel erg snel een breinpositie weten te creëren. In alles zorgt Delistaff dat je onbezorgd over bezorgen bent.

Om de autoriteit van Delistaff te benadrukken is de eerste bezorgopleiding van Nederland opgezet, de Delistaff Academy. Alles om te laten zien dat Delistaff 100% dedicated to delivery is.

slide
slide


PRODUCE
SuperRebel is vanaf het begin betrokken bij Delistaff en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de merknaam, logo, huisstijl, website, advertising en social media strategie. Van outdoor om bezorgers onderweg te steunen tot een video die het toiletprobleem van bezorgers bespreekbaar maakt.


PERFORM
Na de ontwikkeling van het merk zijn we als SuperRebel betrokken gebleven en hebben we samen gebouwd aan het merk en de focus van Delistaff. Met als ultiem resultaat dat Delistaff door de Flexbranche is uitgeroepen tot Starter van het jaar in 2021.