X
100% NL

luister wat vaker naar SuperRebel

100% NL

Van alle Oranje campagnes is er maar één 100% NL. Als je er nog niet naar hebt geluisterd, dan heb je het vast gezien: de nieuwe campagne van 100% NL. Met de oproep om vaker te luisteren naar Guus, Ilse, Rolf, Snelle of welke Nederlandse artiest dan ook op 100% NL. En op zo ongeveer ieder driehoeksbord dat voor handen was. 


SuperRebel ontwikkelde eerder al de nieuwe huisstijl en het logo van 100% NL. Nu is het de beurt aan de nieuwe campagne van het snel groeiende Nederlandse mediamerk. Uit het Nationaal Luister Onderzoek (bron: GFK) blijkt dat 100% NL met 4,1% het hoogste marktaandeel in 7 jaar tijd scoort. Een stijging van maar liefst een volle procent binnen een jaar. 


Als SuperRebel zijn we trots dat we daaraan bij hebben mogen dragen. Nog trotser zijn we op het feit, dat er massaal wordt gevraagd om de verschillende outdoor posters. Dat is de kracht van de campagne en de inzet van het medium, dat er heel erg veel verschillende posters en namen ingezet zijn. Iedereen kent wel een Guus, Ilse of Rolf. 

Dus voor één keer durven we wel te zeggen, luister wat vaker naar SuperRebel. Of nog beter, naar Bonnie. 

Delen via