X
CLADDING

CLADDING.NL IS DRESSED FOR SUCCESS

CLADDING

Cladding.nl: het enige (bouw)bedrijf in Nederland dat gebouwen in haute couture durft te hijsen. Na de ontwikkeling van het concept ‘Dressed by Cladding’ begin dit jaar, heeft Cladding zowel offline als online hard aan haar imago gewerkt. Niet alleen het fysieke pand in Oosterhout is voorzien van een kersvers pak, ook de website heeft een complete make-over gekregen. Hiermee zijn het concept, het logo en de huisstijl die SuperRebel ontwikkeld heeft, nu ook online realiteit geworden. Met deze livegang lanceert ook SuperRebel Digital vandaag haar allereerste website, één dag na de aansluiting bij SuperRebel Agency.


Cladding wil vernieuwen. Innoveren. Vooroplopen. Niet alleen als het om een pand, techniek en materialen gaat, maar ook als het om de website gaat. De website fungeert als portfolio en de online voorgevel van Cladding, maar laat ook de laatste trends op het gebied van dak- en gevelbekleding, onderhoud en veiligheid zien. Cladding wil in de branche opvallen en spraakmakend zijn en durft haar nek uit te steken door ook de website een eigentijdse look & feel te geven en wekelijks te vullen met verse content. 

Als bureau kun je dus ook trots zijn op de klant. En dat is bij Cladding zeker het geval. Trots op een klant die het big idea omarmt heeft en het concept vervolgens doorvoert in alle hoeken en gaten van het bedrijf. Met verve. Van pand tot campagnes en van fotografie tot blog. Daar houden wij van. Cladding zorgt dat Nederland er mooier, inspirerender en kleurrijker uitziet. Dat is waar Cladding, ook online, voor staat en waar wij ons label zeker aan willen hangen. Dressed by Cladding.nl 

Delen via