X
Aartsen

AARTSEN LET'S GROW TOGETHER

Aartsen

De internationale campagne van Aartsen Fruit & Vegetables verlegt de focus van het merk naar de mensen en van het proces naar de producten en partners. Allemaal onderdeel van de groei bij Aartsen, in meerdere opzichten. En reden voor de bloei van het Bredase bedrijf, met vestigingen in Venlo, St-Katelijne-Waver en Hong Kong. 

Het verhaal van Aartsen begint met tuinders en telers, die wereldwijd zorgen voor de groei van producten en voor de verse aanvoer van alle soorten groenten en fruit. Iedere dag opnieuw. De aandacht, het werk en de liefde die zij aan de groei van hun producten geven, geeft Aartsen terug. Door nonstopfresh te zorgen voor de groei van merken, marketing en mogelijkheden. Met mensen die met net zoveel aandacht, inzet en liefde de producten verkopen. 


In de campagne lopen de verschillende manieren van groei binnen Aartsen in elkaar over. Je ziet letterlijk dat de inspanningen van twee kanten elkaar versterken. Van de teler die de mooist mogelijke producten oogst tot de magazijnmedewerker die zorgt voor de beste  presentatie. Zo werken ze allemaal in elkaars verlengde en zorgen ze samen voor groei. Let’s grow together. 


De campagne is gericht op de verschillende doelgroepen van Aartsen. Van telers en tuinders wereldwijd tot de lokale werving van nieuwe mensen. Aartsen laat geen middel onbenut om samen met partners te groeien. Op de website, social media, online advertenties en vakbladen.

Ondanks de nieuwe GROW campagne blijft de gevleugelde uitspraak nonstopfresh onverminderd van kracht. Het is en blijft het uitgangspunt bij alles wat Aartsen doet. Het is de reden voor de nieuwe campagne, want vooral in marketing en communicatie moet je jezelf blijven vernieuwen en zorgen dat de boodschap nonstopfresh blijft.Delen via