Aartsen
 

GROWING

TOGETHER WITH

AARTsEn
 


THINK
Aartsen is een uniek bedrijf maar hoe leg je aan alle stakeholders op een zeer eenvoudige manier uit wat het bedrijf doet en waar het voor staat? Inzicht: Aartsen verkoopt vanuit 4 locaties in de wereld fruit en groenten. Die worden ingekocht bij de beste telers in de wereld en dagelijks in de vestigingen opgehaald door alle klanten. Daarom bedacht SuperRebel de analogie met een vliegveld en positioneerden wij Aartsen als de grootste internationale gateway voor fruit en groenten. SuperRebel bedacht de pay-off voor het bedrijf dat actief is in de vershandel. NONSTOPFRESH staat voor de mentaliteit van Aartsen. Intern en extern. Het moderne bedrijf legt de lat zeer hoog en wil op het gebied van kwaliteit, service en ook innovatie continu vooroplopen. NONSTOPFRESH wordt gebruikt om iedereen scherp te houden en wordt ingezet als pay-off in interne en externe campagnes.

slide
slide
slide
slide


CREATE
Vanuit de positionering 'internationale gateway voor fruit en groenten' en de nieuwe pay-off heeft SuperRebel verschillende 360 graden campagnes bedacht. Met als uitgangspunt dat Aartsen eigenlijk de grootste luchthaven voor fruit en groenten is. 'Op dit moment zijn 21.000 bananen aan het boarden in Zuid-Amerika'. Met dit soort grappige, maar toch intelligente headings hebben we spraakmakende campagnes ontwikkeld. Lokaal en internationaal. Bovendien hebben we het thema doorvertaald naar wervingscampagnes, interne motivatiecampagnes, events en het NONSTOPFRESH/magazine. 

slide
slide
slide
slide


PERFORM
Regelmatig en op vaste tijden is er met Aartsen een brainstorm/evaluatie. De lopende campagnes worden geëvalueerd en er is altijd ruimte voor brainstorms over nieuwe uitdagingen en kansen. Aartsen wil de resultaten continu monitoren en bekijken of er verbeteringen mogelijk zijn.