SuperRebel_spread.gif

Eigen merk eerst

Je hebt twee soorten mensen. Zij die voor oranje stoppen en zij die het gaspedaal net wat harder intrappen. Met het nieuwe SuperRebel Magazine dwingen we ondernemend Nederland tot een keuze: als je kiest voor SuperRebel.com dan moet je er vol voor durven gaan. Wie niet uitgesproken durft te zijn wordt nooit spraakmakend.

Bereid je voor op ons meest uitgesproken magazine ooit. Onze designer is in ieder geval niet gestopt bij oranje en ontdekte een geheel nieuwe dimensie in kleur. We zeggen je nu alvast: een zonnebril is geen overbodige luxe.

Het nieuwe SuperRebel Magazine staat boordevol spraakmakende cases, opvallende nieuwe producten en foto’s van de Londense fotografe Erin Elizabeth Kelly. Daarnaast interviews met ondernemers en ondernemende marketeers die zichzelf uitspreken over hun werk, visie en de samenwerking met SuperRebel.com. Zij geven gas bij oranje. We hopen dat de postbode dat ook doet en dat het magazine snel op je bureau ligt. Mocht dat nog niet zo zijn, neem dan contact op met SuperRebel.com en bestel jouw eigen exemplaar, bel 076 5728888.

Het SuperRebel Magazine is onderdeel van onze nieuwe campagne #SuperRebelYourself. Als je je vakliteratuur een beetje bijhoudt, heb je ons gespot in het Effie-magazine en de Marketing tribune. En binnenkort zijn we het enige reclamebureau in de Quote 500.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide