SuperRebel.com ontwikkelt big idea en design voor
The Tosti Club

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Vanaf het ontbijt tot de lunch en diner kun je hier genieten van de lekkerste tosti’s en meer. SuperRebel ontwikkelde het thema ‘The feeling you love to share’ en bouwt samen met The Tosti Club aan uitbreiding van de formule. Met name in foodservice.

Met wie wil jij weleens een tosti delen?
​​​​​​​
Het gevoel dat je wil delen. Dat kan alleen The Tosti Club claimen. Het is inmiddels niet alleen de sfeer en beleving die gedeeld wordt, het zijn vooral ook de producten van The Tosti Club die vermenigvuldigen. Dat is wat The Tosti Club volop doet. Zo introduceerde The Tosti Club haar eigen Original Tosti Sauce, bestormt het merk foodservice met Mini Tosti’s en biedt het inmiddels een eigen blend koffiebonen aan. Allemaal onder hetzelfde, sterke label en big idea: The feeling you love to share. Hierbinnen is SuperRebel verantwoordelijk voor de doorvertaling naar middelen en de designs van de verschillende producten van The Tosti Club. Specifiek voor het foodservice kanaal is een nieuw logo ontwikkeld dat een meer eigentijdse en internationale uitstraling heeft. The Tosti Club is een social brand. Het bedrijf is opgericht door ondernemers Jacco Heijkoop en Bart van Ham en heeft internationale ambities.

slide
slide
slide


The Tosti Club groeit via franchise en lanceert producten in foodservice.
Het blijkt dat als je kunt delen, je ook heel erg goed kunt vermenigvuldigen. Zeker met een herkenbare formule en huisstijl, die zowel in de vestigingen als binnen foodservice The Tosti Club uitstraalt. Ben je benieuwd wat SuperRebel.com voor jouw merk kan betekenen? Maak dan een afspraak met Renate Ekelhoff (renate@superrebel.com) of Lodewijk Varossieau (lodewijk@superrebel.com) om een keer een tosti te delen bij The Tosti Club. SuperRebel.com ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. In retail werkt SuperRebel.com onder andere voor Burger King, Happy Italy, Moeke Bar&Keuken en The Tosti Club. Merken die geen onbeperkte budgetten hebben, maar wel heel grote ambities.

slide
slide
slide
slide