DIT IS WAAROM SUPERREBEL VOOR THYSIA WERKT

Sinds Simon Sinek en zijn gouden cirkel is heel de wereld op zoek naar de ‘Why’. In het geval van nieuwe klant Thysia waren we bij de eerste vraag ‘Who’ al rond. The ‘Y’ zat al sinds de oprichting tien jaar geleden in de naam. Dat is waarom je een bureau nodig hebt en mensen die op een nieuwe, verfrissende manier naar je merk kijken. Het is de basis voor de herpositionering die SUPERREBEL samen met Thysia heeft ontwikkeld. Het eerste resultaat is een compleet nieuwe website én een goed verhaal tijdens de viering van het tien jarig bestaan van Thysia. Een resultaat waar we trots op zijn.

Thysia is in tien jaar tijd uitgegroeid tot specialist in procesinnovatie, online samenwerking en documentenbeheer. Dus de ‘Who’ en de ‘What’ lagen snel op tafel. In een aantal succesvolle sessies zijn we samen op zoek gegaan naar de ‘Y’, om er achter te komen dat die al in de naam stond. Gelukkig is het ook wat Thysia bijzonder maakt, waarom hun oplossingen beter zijn dan die van concurrenten. Omdat ze nieuwsgierig zijn en door blijven vragen, altijd op zoek naar de waarom. Zoeken naar betere oplossingen, versimpelen van processen en vereenvoudigen van het leven van klanten. Om iets heel erg simpel te maken moet je soms beginnen met de moeilijkste vraag: waarom?

SUPERREBEL ontwikkelde op basis van een aantal sessies met het personeel een nieuwe positionering, bijpassende huisstijl, ontwerp voor een website en campagnethema. Wil je ook een keer samen met SUPERREBEL de waarom-vraag stellen? Maak dan een afspraak via Renate@superrebel.com. SUPERREBEL is meer dan gemiddeld goed in het ontwikkelen van nieuwe merken en het revitaliseren van bestaande merken. Dit doen we door optimale inzet van strategie en creativiteit. Waardoor onze designs en campagnes vaak beter scoren met minder middelen. En er beter uit zien. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers en ondernemende marketeers voor een samenwerking met SUPERREBEL.

slide
slide