SUPERREBEL ONTWIKKELT COMPLEET NIEUW MERK VOOR
FINCO FUEL

In opdracht van Finco Fuel Holding heeft SUPERREBEL een volledig nieuwe naam en merkidentiteit ontwikkelt voor haar premium diesel, benzine en marine gasolie. ChangeXL is een brandstof die zorgt voor 30%-40% emissiereductie voor roet en fijnstof, 4-11% brandstofbesparing, 4-11% emissie reductie voor CO2 en 10-12% emissiereductie voor NOx. De werking van ChangeXL is gebaseerd op een complex mengsel van natuurlijk enzymen. De verbeterde brandstof zorgt voor ongekende prestaties. Daarmee is ChangeXL de brandstof die alles verandert.

LODEWIJK VAROSSIEAU, CEO/Creative Director SUPERREBEL: "Van Finco Fuel hebben we de kans gekregen om een compleet nieuw en revolutionair merk en bijbehorende positionering te ontwikkelen in een zeer traditionele markt. ChangeXL is een nieuwe brandstof die zorgt voor fantastische prestaties. Wij zijn supertrots op het resultaat dat is ontstaan door de perfecte samenwerking tussen klant en bureau. Wij gaan ervan uit dat ChangeXL heel veel gaat veranderen en dat het het nieuwe merk alle stakeholders een enorme energieboost gaat geven. Wij verwachten grote prestaties van dit nieuwe merk."Over Finco Fuel Holding:
De FinCo aandeelhouders en hun team van specialisten hebben vele jaren ervaring in de nationale en internationale energiemarkten. FinCo heeft de ambitie gedurende de komende jaren de activiteiten in de Noordwest-Europese downstream olie- en energiemarkt verder uit te breiden door middel van organische groei en gerichte acquisities.

Door een optimale integratie van supply, logistiek, verkoop en marketing zijn wij in staat onze klanten producten en diensten aan te bieden tegen scherpe condities met een goede service en kwaliteit. De prijsvolatiliteit in de energiemarkten vraagt om een strikt risicomanagementbeleid. FinCo investeert in processen om financiële, commerciële en operationele risico’s maximaal te beheersen. Finco Fuel is ondermeer eigenaar van het merk Gulf in Nederland. Ga voor meer informatie naar www.fincofuel.com

slide
slide