Traders only

Traders only

TradersOnly is de online broker voor beleggers die meer willen en meer van hun broker verwachten. Beleggers die toe zijn aan de volgende stap en klaar zijn voor het echte beleggen.

Niet iedere belegger is welkom om te beleggen bij TradersOnly. Je mag jezelf een hele binck voelen of toevallig Alex heten, maar dat maakt je nog geen trader. Om bij TradersOnly te beleggen heb je naast tijd, geld en kennis vooral ook lef nodig. Dit is namelijk het echte beleggen, hier worden de jongen van de mannen gescheiden. TradersOnly is voor traders only.

In de campagne voor TradersOnly zijn we duidelijk over wie wel en wie niet welkom is. Het idee is gebaseerd op een telefoontje, dat de managing director van TradersOnly regelmatig moet voeren met beleggers, die weliswaar klant zijn maar uiteindelijk niet actief genoeg zijn of onvoldoende kennis hebben: “Sorry, maar misschien is Binck toch beter voor u.” Door dit gesprek al in de campagne aan te gaan hopen we dat de managing director het in de toekomst wat rustiger krijgt en er alleen nog maar beleggers klant worden, die weten dat je naast geld ook tijd moet investeren en dat er meer opties zijn dan aandelen. Die belegger krijgt bij TradersOnly alle privileges om beter te beleggen. Met betere producten, betere service en betere tarieven. En vooral het gevoel dat je als belegger onderdeel bent van een succesvolle club en toegang krijgt tot producten, kennis, tips en strategieën die je bij geen enkele andere
broker vindt.

Ook voor de campagne bieden wij nu alvast onze excuses aan. Want hoewel we niet het budget van de grote brokers hebben, gaan we er toch voor zorgen dat iedere belegger in Nederland de uitingen meerdere malen gaat zien of horen.
We zetten in op radio, print, outdoor, online en guerrilla.

slide
slide
slide
slide
slide