Ortho Waalre

maakt van elk
gebit een kunstwerk

Ortho Waalre is een nieuwe, hypermoderne kliniek voor orthodontie in Waalre. Dat weet SuperRebel.com, maar nu weet de regio Eindhoven dit ook. Ortho Waalre maakt namelijk van ieder gebit een kunstwerk. Zelfs als dat gebit een fietsenrek is.

Voor de identiteit heeft SuperRebel.com samengewerkt met kunstenaar René Knip. Op basis van de zogenaamde brackets van een beugel hebben we een eigen lettertype ontwikkeld, waarop de huisstijl is gebaseerd. Voor de aftrap van de campagne ontwikkelden we een aantal bijzondere fietsenrekken.

De fietsenrekken zijn geplaatst bij tandartsen in de regio. Daarnaast kregen alle fietsenrekken in Eindhoven en omgeving een opvallende flyer mee, waarop de introductie-actie van Ortho Waalre staat: Fotografeer je ‘fietsenrek’ en maak kans op een gratis beugel. Via een speciale Facebook app konden mensen hun eigen ‘fietsenrek’ uploaden en maakten zo kans op een onzichtbare bracket, die Ortho Waalre als één van de weinige in de regio aanbiedt.

De actie met de fietsenrekken is de aftrap van een uitgebreide campagne met o.a. mailing naar tandartsen, posters, advertenties en een content strategie voor Facebook.

slide
slide
slide
slide
slide
slide