Hugo

anything for hugo

Net als vrouwen doet ook SuperRebel.com alles voor Just Hugo, de nieuwste terras hit van 2014. Deze heerlijke verfrissende cocktail met een vleugje vlierbessen en munt is 100% biologisch, caloriearm en bevat geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Just Hugo is eigenlijk alles wat een vrouw wil, dus het idee is dan ook dat vrouwen alles doen voor Hugo.

Tegenwoordig is er eigenlijk nog maar één plek waar vrouwen niet welkom zijn, de barbier. Dit is het laatst overgebleven mannenbastion. Maar ook dit sneuvelt voor de introductiecampagne van Just Hugo, want vrouwen doen alles voor Hugo. Dus stapt er een dame zonder gene bij de barbier naar binnen om haar benen te onderwerpen aan een scheerbeurt. Anything for Hugo.

Naast het design van de fles en de website, ontwikkelde SuperRebel.com ook de introductiecampagne. Inmiddels is Just Hugoverkrijgbaar in de horeca en is het merk verkocht aan Heineken. De brouwer zag potentie in het drankje, dat oorspronkelijk als aperitief wordt gedronken in Oostenrijk.

slide
slide
slide