House of Pertijs

Spoil your selfie

Iedereen doet het. Doutzen Kroes. Heel Hollywood. Zelfs de Paus maakt zich er schuldig aan. We zijn verslaafd aan het maken van selfies. De ultieme vorm van zelfverheerlijking en daarmee het ideale thema van GREED 2: Spoil your selfie at House of Pertijs.

In GREED 'The selfie absorbed-issue' presenteren we alles wat je selfie begeert. Een magazine vol juwelen, horloges en lifestyle om je zelfbeeld te laten schitteren. De ultieme statusupdate voor je ego. De basis voor het magazine werd gelegd in een landhuis in Zutphen. Hier gingen twee modellen volledig door het lint. De modellen hebben ons tijdens de shoot alle hoeken van het landhuis laten zien. Dankzij fotografe Bella Howard bleef werkelijk niks onderbelicht. Het resultaat is een serie geweldige selfies en vooral een geweldig verhaal.

De lancering van GREED Magazine is de jaarlijkse aftrap voor de meest begerenswaardige periode bij House of Pertijs. In de aanloop naar de feestdagen is het volop Greed. Met een winkel vol juwelen en horloges om je zelfbeeld en je ego een flinke boost te geven. Spoil your selfie at House of Pertijs.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide