happy italy
 

EVERYTHING

TO MAKE HAPPY

ITALY HAPPY
 

THINK
Happy Italy daagde ons uit om de positionering en branding van de succesvolle Italiaanse restaurant formule te verbeteren. Happy Italy is een unieke formule. Value for money, snelheid, een fantastische menukaart en service zijn de belangrijkste succesfactoren. Op basis hiervan hebben wij een hele scherpe brand story geschreven en de pay-off 'EVERYTHING TO MAKE YOU HAPPY' bedacht. Dit is de basis voor alle communicatie rondom het merk. Intern en extern. 

CREATE
Op basis van de nieuwe strategische positionering hebben wij tal van zaken ontwikkeld. Waaronder een gerestyled logo, een nieuwe huisstijl (incl. tassen, bekers, pizzadozen en alle andere stationery), een brandbook, campagnes voor de opening van nieuwe vestigingen, online campagnes voor bezorging en take-away en daarnaast hebben we het bedrijf ondersteund met pr, o.a. bij de opening Rotterdam/KPN en de overname door Restaurant Company Europe (Waterland).

slide
slide
slide
slide
slide
slide

PRODUCE
Happy Italy heeft een interne marketing afdeling. Wij leveren concepten aan en zijn waar mogelijk de regisseur van het merk. Intern worden de voorstellen verder uitgewerkt. Video’s maken we wel intern en produceren we van A tot Z. Het door ons ontwikkelde brandbook is leidend voor alle partners die werken voor Happy Italy.

PERFORM 
Happy Italy monitort op continue basis de performance van haar marketing activiteiten. Doordat veel online gebeurt is dit ook makkelijk te volgen en bij te sturen. Daarnaast zijn er regelmatig brainstorms en meetings om de performance van de campagnes te verbeteren.