SUPERREBEL ZIT
IN DE FLOW
MET FLOWMAILER

Sporters zijn er constant naar op zoek. Managers hebben het voor in hun mond. Onze nieuwe klant Flowmailer heeft het gewoon in de naam. De flow. Het ongrijpbare fenomeen dat alles schijnbaar vanzelf gaat. De positieve vibe in je bedrijf, tussen je mensen en vooral in je transactionele mail. Want als er iets is, wat in de flow zou moet zitten dan is het dat. En dat is waarin Flowmailer is gespecialiseerd.

SUPERREBEL ontwikkelde de nieuwe positionering voor het Rotterdamse bedrijf Flowmailer. Om scherper te formuleren wat Flowmailer doet en belangrijk: waarom je het als bedrijf nodig hebt. Want emailmarketing kennen we allemaal, maar het belang van transactionele email wordt onderschat. Terwijl het in tegenstelling tot een aanbieding of nieuwsbrief essentieel is dat belangrijke documenten als polissen en facturen bij klanten aankomen. Technisch is dit een heel erg moeilijk verhaal, met eigen servers, algoritmes en een hoop knoppen waar aan gedraaid wordt. Maar in essentie is het eenvoudig. Je moet het alleen zien. De flow. Of zoals we het voor Flowmailer hebben geformuleerd:

Iedereen kan mail versturen. Maar er is er maar één die zorgt dat de boodschap echt aankomt. Niet één keer, iedere keer opnieuw. Dat is wat Flowmailer belooft. Wij gaan voorbij aan spam, nemen geen genoegen met de inbox. Wij zorgen dat mail een flow creëert, een positieve vibe met de klant. Zo komt belangrijke mail niet alleen aan, maar draagt het bij aan de customer journey en de merkbeleving.


Wij doen er alles aan om een positieve flow te creëren voor onze klanten. Dat je het gevoel hebt dat alles vanzelf gaat, geen omkijken naar. Automatisch. Eigenlijk hoe mail zou moeten werken. Feilloos, gericht en effectief. Wij gaan niet mee met de flow, maar creëren onze eigen flow. Met onze eigen systemen, onze eigen servers en vooral onze eigen keuzes. Zo kunnen we met ieder bericht onze belofte waarmaken. En bieden we het meest krachtige platform voor transactionele mail.

slide
slide
slide