EIGEN MERK EERST

Een van de meest gehoorde reacties op onze nieuwsbrief is, dat we het wel heel erg vaak over onszelf hebben. Dat onze toon soms een tikje te brutaal is en dat we teveel aandacht besteden aan ons eigen merk. Voor die mensen hebben we nieuws: IN 2018 DOEN WE ER NOG EEN SCHEPJE BOVENOP (inclusief hoofdletters). En wat ons betreft doet iedere ondernemer en marketeer hetzelfde: eigen merk eerst.


MARKETEER MET IDENTITEITSCRISIS
Je merkidentiteit is namelijk een van de belangrijkste factoren voor zakelijk succes. De positieve economische ontwikkelingen werken wellicht in je voordeel, maar kunnen niet verhullen dat veel ondernemers en marketeers last hebben van een identiteitscrisis. Daar gaat een aantal belangrijke misvattingen aan vooraf.


DRIE MISVATTINGEN OVER JE WERK
Zo denken sommige marketeers dat ze zelf wel een merk kunnen ontwikkelen. Zo moeilijk is het immers niet, een logootje laten ontwikkelen, kleurtje kiezen en vooral niet teveel geld aan spenderen. Daarmee komen we bij misvatting nummer 2: een nieuw merk laten ontwikkelen kost veel geld. En tot slot, als we succesvol zijn hebben we toch helemaal geen sterk merk nodig?


IEDEREEN VERDIENT EEN SWOOSH
Allemaal onzin natuurlijk. Sterke merken zijn de winnaars op de lange termijn. Een sterk merk betaalt zich altijd terug. Het zorgt voor meer onderscheid, meer aantrekkingskracht, meer loyaliteit, meer trots, meer ambitie en vooral meer succes. En dan hebben we het niet alleen over de Nikes van deze wereld. Ieder merk, hoe groot of klein ook, internationaal of nationaal, verdient zijn eigen swoosh. Of strepen. Of wat dan ook om je identiteitscrisis te bezweren en je merk te versterken ten opzichte van de concurrentie.


ONZE STERKE MERKEN
SUPERREBEL houdt zich bezig met design en advertising. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 30 merken ontwikkeld en/of gerevitaliseerd. Van luxe jachten tot organische groenten. Nationaal en internationaal. Dit hebben we onder andere gedaan voor de volgende bedrijven/merken: Merkecht, Organto, Wifiber, ChangeXL, Arnold, Flexibility, PS, Poelman, Elixir, PFM Underwear, Q Legendary Since..., Kotug Smit, ESJ, Zzip, Bergsche Heide, Bourgini, Moeke, Clinias, Bax Music, New Heroes, Invito, blowfish.digital, Forza, X-tnd, Zuyderleven, Drops, Zylab, SuperDrukker, CookBoon, RMJ Group, BaanBreed, STRND, gr8 agency, Active Professionals. En natuurlijk ons eigen merk. Allemaal merken die het heel goed doen. Commercieel en financieel. Omdat ze sterk en onderscheidend zijn.


WAT KUNNEN WE VOOR JOUW MERK BETEKENEN?

Misschien een brutale vraag. Maar hoe staat het eigenlijk met jouw merk? Weet je zeker dat er geen achterstallig onderhoud is? De markt verandert. Online is onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Alles is transparant. Merken zijn dus belangrijker dan ooit. Mocht je twijfelen, dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie van Cook&Boon. Je krijgt dan geheel vrijblijvend onze visie op je merk. Soms kan het met een kleine facelift weer jaren mee. Maar je kunt ons ook gerust bellen als je een nieuw merk wilt ontwikkelen. We hebben bewezen dat we heel sterke merken kunnen ontwikkelen. Bel ons gerust voor een afspraak en vraag naar
Lodewijk Varossieau. Tel. 076 - 572 88 88.

slide
slide