city of imagineers

City of
imagineers

Breda is dé stad voor beeldcultuur. We hebben een prachtig design museum, top opleidingen, het internationaal vermaarde BredaPhoto en een geweldige creatieve industrie. Het enige wat miste, waren aanjagers. Creatieve ondernemers die het traditionele borrel- en netwerkcircuit ontstijgen en de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau tillen. SuperRebel.com is in de persoon van Berry van Nes één van die aanjagers en pioniers van de ondernemingsvereniging voor de beeldindustrie: City of Imagineers.

City of Imagineers brengt creatieve ondernemers bij elkaar om samen te bouwen aan een innovatieve uitstraling van Breda. Door samen te werken, elkaar te versterken, en door kennis en kunde beter uit te dragen. Met als doel een krachtige sector met werk en werkgelegenheid als doel. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten en uit te dragen ontwikkelden wij samen met GIG Entertainment een film, waarin de pioniers van het eerste uur gezamenlijk hun ambitie uitspreken.

De gemeente Breda onderkent het groeiende economischer belang van de creatieve sector en draagt bij aan City of Imagineers, zodat het creatieve potentieel totuiting komt in Breda. Wij zijn trots dat wij hier als Bredaas bureau onderdeel van mogen zijn en laten iedereen die het wil de film en de site zien op www.cityofimagineers.com