Blue Clinics

schoon water
in de praktijk

Insight
Mensen zijn bang voor de tandarts. En terecht, als blijkt dat bij een groot aantal tandartsen het spoelwater vervuild is. In het slechtste geval ga je met kiespijn naar de tandarts en kom je met buikloop terug.

Idea
In theorie zou het spoelwater bij tandartsen net zo schoon moeten zijn als kraanwater, zeker in Nederland. Maar in de praktijk is ongeveer 70% vervuild. Met deze scherpe tegenstelling heeft SuperRebel.com een campagnethema ontwikkeld voor Blue Clinics: Schoon water in de praktijk. Blue Clinics biedt een effectief programma aan tandartsen, waarmee zij het spoelwater in hun praktijk schoon kunnen houden. Maar dan moet je als tandarts wel de noodzaak zien. Daarom ontwikkelden we samen met Blue Clinics de ultieme test: Durft u het spoelwater te drinken in uw praktijk?

Results
De mailing is het begin van een campagne, waarin we nagenoeg alle middelen, waaronder PR, inzetten om theorie van schoon water in de praktijk te brengen. Zo zorgen we er samen met Blue Clinics voor dat je weer met een gerust gevoel naar de tandarts kunt.

slide
slide
slide
slide