Bergsche Heide

Bergsche Heide

Op de Brabantse Wal, in de nabijheid van Bergen op Zoom ligt landschapspark Bergsche Heide. Een van oudsher prachtig gebied, waar aan de ene kant het land wordt opgestuwd door de wal en aan de andere kant de uitzichten over de landerijen het beeld bepalen. Helaas zijn het nu ook andere zaken die beeldbepalend zijn, zoals de verrommeling van het landschap, boerenbedrijven en schuren in verval en het gebrek aan voorzieningen.

Ooit is hier de eerste stap gezet door De Kok Bouwgroep, die het plan had om er een golfbaan te ontwikkelen. Nu omvatten de plannen veel meer en is er zelfs met de overheid een zogenaamde Green Deal gesloten, wat betekent dat de Bergsche Heide een regio wordt, waar bedrijven, burgers en overheden samenwerken aan de ontwikkelingen van groene groei. SuperRebel.com heeft dit vertaald in een propositie, die recht doet aan de ontwikkelingen en vooral de mensen die het waarmaken: Het land van Vooruitstrevers.


Als er ergens iets positief kan veranderen, dan is het op de Bergsche Heide. Hier is het landschap constant in ontwikkeling. Het leeft, het beweegt mee. Met de seizoenen, de mogelijkheden en de nieuwe ontwikkelingen. Het landschap past zich aan, stuurt bij en staat open voor verandering. Als er ergens nieuwe ideeën werkelijkheid kunnen worden, dan is het hier op de Bergsche Heide, in het land van Vooruitstrevers.

De Bergsche Heide is een caleidoscopisch landschap, waar meerdere inzichten, zienswijzen en denkbeelden samenkomen. Door deze met elkaar te verbinden ontstaat er een nieuwe kijk op energie, duurzaamheid, onderwijs, recreatie, vervoer, zorg, samenwerken en samenleven. Dat maakt de Bergsche Heide misschien wel de meest veranderingsgezinde regio van Nederland.

SuperRebel.com ontwikkelde voor Bergsche Heide een huisstijl, die met het landschap en de ontwikkelingen meebeweegt. Een merkbeeld dat recht doet aan het feit dat dit misschien wel de meest veranderingsgezinde regio van Nederland is. Het logo en de huisstijlelementen zijn opgebouwd uit foto’s die in het gebied zelf worden gemaakt, door mensen die er wonen, werken en recreëren. Geen dag is hetzelfde, dus is er uiteindelijk ook geen logo hetzelfde. Zo verandert de huisstijl mee met het landschap, met de seizoenen, de ontwikkelingen en de mensen die samen de Bergsche Heide vormen. Naast de propositie, huisstijl en website ontwikkelde SuperRebel.com de brand movie, die perfect laat zien wat de Vooruitstrevers voor ogen hebben op de Bergsche Heide.

slide
slide
slide
slide
slide
slide