View this email in your browser
 
“Hebben jullie nog een tweepersoonskamer vrij?” Sinds we verhuisd zijn naar SuperRebel Hotel, krijgen we regelmatig de vraag of mensen kunnen blijven slapen. Zoals je wellicht weet kan er heel erg veel bij SuperRebel. We noemen het niet voor niets de hangout for the brave. Hier kan en mag alles. Behalve slapen. 

SuperRebel Hotel is namelijk het eerste hotel waar je niet kunt blijven slapen. Of zoals Moeke het zou zeggen: het is hier geen hotel. Hier wordt gewerkt. Dat geldt voor toevallige passanten op zoek naar een tweepersoonskamer, voor collega’s van SuperRebel en freelancers op de flexplekken. Maar zeker ook voor klanten. 
 

De verhuizing naar SuperRebel Hotel is een mooi moment om slapende klanten wakker te schudden. En niet alleen die van onszelf. SuperRebel nodigt iedereen uit die het gevoel heeft dat de relatie met het bureau een beetje ingedut is, dat het een beetje ontbreekt aan wakkere, uitgeslapen ideeën.
 
Net zoals in een echt hotel is het hier een komen en gaan van inspirerende mensen. Natuurlijk de SuperRebels zelf, maar ook de creatieve freelancers die gebruik maken van de flexplekken. Er is een hotelbar en er is koffie. En volop kamers om van gedachten te wisselen. 


Als je in de buurt bent kun je binnenlopen, zoals de verdwaalde toerist het doet. Maar vooraf reserveren mag ook. Stuur een mail naar hello@superrebel.com en maak een afspraak om niet te komen slapen bij SuperRebel Hotel.
 
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences