View this email in your browser

Welke HR-manager durft te spelen met vuur? 

Vroeger hadden sollicitanten weinig aansporing nodig. Nu loopt er niemand meer warm voor jouw uitdagende functie, met marktconform salaris en coole vrijmibo. De arbeidsmarkt is oververhit en SuperRebel Agency gooit graag wat extra olie op het vuur. Want dat is wat nodig is, een uitgesproken campagne die het vuurtje bij de doelgroep flink aanwakkert. 

Hottest place to work.
Zoals de nieuwe campagne van de ‘hottest place to work’ Burger King. Hier promoveren burgers tot King en mag je lekker komen vlammen. Bij Burger King maak je flame-grilled burgers en wordt er nog echt gevlamd in de keuken. Het is hun claim-to-flame en daarmee een mooi uitgangspunt voor een uitgebreide campagne op o.a. Instagram, Snapchat en TikTok. 

Als een raket.
EJP gooit geen olie op het vuur, maar pure raketbrandstof. Want als de beste accountants niet naar Den Bosch of De Bilt willen komen, dan openen ze toch gewoon een kantoor op Curaçao? Als sollicitant mag je gelijk je spullen pakken en vlieg je eruit, nog voordat je begonnen bent. En passant biedt EJP haar Nederlandse klanten dienstverlening op Curaçao, maar dat is een mooie bijzaak. 

Moeke verhoogt zakgeld.
Natuurlijk mag ook Moeke in dit rijtje niet ontbreken, want als het over warme gevoelens gaat dan staat je Moeke natuurlijk bovenaan. Zeker als ze ook nog eens haar portemonnee trekt, je een flinke zakgeldverhoging geeft en het eerste voorstelrondje op kosten van Moeke is. Dat wakkert de liefde om voor Moeke te gaan werken flink aan. 

Voor jou door het vuur.
Zo doen we er alles aan om voor onze klanten de juiste mensen te werven. Niet de uitgebluste exemplaren, maar mensen die voor jou door het vuur gaan. Vertel ons wie je zoekt, dan vindt SuperRebel Agency hem of haar. Of hen/hun (daar durven we onze vingers niet aan te branden).
Hot deal.
De eerste 2 bellers met een interessante uitdaging op het gebied van werving krijgen een gratis brainstorm van 3 uur met een strateeg en een creatief om te kijken waar kansen liggen om ook met jouw merk succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Zeker weten dat daar iets uit komt. 

Bel voor deze hot deal met Bonnie van Doorn, T. 076 572 8888. 
 
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences