View this email in your browser

EINDELIJK EEN NIEUWSBRIEF DIE ECHT 
ZIN HEEFT.

Bij SuperRebel houden we van sterke copy. En dan liefst zo groot mogelijk. Daar heb je ze weer met hun grote kop, horen we mensen denken. Maar deze nieuwsbrief gaat niet over grote headings, het zijn juist de kleine zinnetjes die het doen. De tagline of zoals we in Nederland zeggen, de pay off. De grootst mogelijke belofte, verpakt in het kleinst mogelijke zinnetje. Al vanaf één woord veelzeggend.


Taglines inspireren generaties
Een goede tagline is een enorme kans voor marketeers, het heeft echt zin om daar tijd en geld in te steken. Als je het goed doet, maak je met je product of merk een onvergetelijke indruk. Als de tagline echt goed is, dan gaat het zinnetje vele jaren mee en is het een van je belangrijkste merk assets. De beste taglines inspireren generatie op generatie en overstijgen producten en merken.
 

Omgekeerde openingszin
De tagline is eigenlijk de omgekeerde openingszin. Waar je vaak de kopregel gebruikt om aandacht te trekken, is de tagline de laatste kans om een blijvende indruk te maken. Het is je kortst mogelijke brandstory, je geheel aan kernwaarden, identiteit en mentaliteit; alles waar je als merk voor staat, samengebald in één grappig, slim, onderscheidend, doordacht en doordenkend zinnetje.

Zin voor iedereen
Natuurlijk zijn er handvatten, er is genoeg geschreven over succesvolle taglines. Je hebt ze in alle soorten en maten. Van beschrijvend en specifiek, tot dwingend, provocerend en superlatief. Natuurlijk kennen we allemaal de grote zinnen, van Just do it, Think Different en Zo. Maar een tagline heeft zin voor elk product of merk. Van groot en internationaal, tot ambitieus lokaal.
Neem bijvoorbeeld Hofkens HIG, een schoonmaakbedrijf dat weinig woorden vuil maakt en met een veelzeggende tagline op haar wagenpark rondrijdt. Als je geen zin hebt in schoonmaken weet je direct wie je moet bellen.
 

Geen zin? Neem dan vooral contact op
Zo hebben we er meer ontwikkeld bij SuperRebel Agency. Grote en kleine zinnen, provocerend en superlatief. Er zijn er vast een paar die je herkent, of hierna nooit meer vergeet. Want dat is wat we het liefst doen, en waar we het meest zin in hebben, om je product of merk onvergetelijk te maken.
Bij SuperRebel Agency helpen we graag merken bij het ontwikkelen van een goede brand story en een sterke pay-off die lang mee kan. Wil jij daar meer over weten, neem dan vooral contact op met SuperRebel, we maken ook graag zin voor jou. Bel voor een afspraak met Bonnie van Doorn, Managing Director. T. +31(0)76 572 88 88.
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences