View this email in your browser

SUPERREBEL DIGITAL REGELT SOCIALS #LIKEABOSCH OF ALS EEN #KING.

Of je nu een burger, boer of Moeke bent, wij regelen je socials. Zoals je van SuperRebel Digital gewend bent. Want juist op social moet je als merk uitgesproken zijn om spraakmakend te worden. Social media draait om het gesprek van de dag en content die je doelgroep raakt en waarmee je het gesprek aangaat. 

SuperRebel Digital doet sociaal voor grote merken zoals Burger King en Bosch, maar ook voor merken die groot willen worden. Zo brengen we op social meer biologische boeren van I AM Organic onder de aandacht dan Boer zoekt Vrouw en heeft inmiddels half Nederland een goed excuus om naar Moeke te gaan. 


Uiteindelijk pakken we social media bij SuperRebel Digital niet anders aan dan anders. Ook op social moet je scherpe keuzes maken en moet je uitgesproken durven zijn. Zo neemt Moeke op haar socials geen blad voor de mond en is Burger King lekker asociaal. 
 

Ook als het gaat om webcare zijn merken bij SuperRebel Digital niet op hun mondje gevallen. Volgers krijgen niet alleen snel antwoord, maar ook de wind van voren als ze daarom vragen. Je mag als merk best wel een beetje van je afbijten, zeker als je dat met een knipoog doet. 
 
Zo neemt SuperRebel Digital op social media alles uit handen. Of het nu om maandelijkse content gaat of social advertising. We helpen je met je strategie, ontwikkelen je storylines en richten je verschillende social media kanalen in. Voor een vast bedrag per maand zorgen we dat je ook op social media BOSS* bent.   
Wil je weten hoe sociaal SuperRebel Digital echt is? Bel of mail dan even met Fleur Jacobs, zij vertelt je er graag meer over.  T. +3176 5728888 of fleur@superrebel.com.

*Bold. Outspoken. Stylish and Smart. De voorwaarden waar al het werk binnen SuperRebel aan moet voldoen. Of het nu gaat om een tv-commercial, outdoor campagne, display banner of social media post. 
 
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve idee├źn die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences