View this email in your browser

ZELFS EEN ONSCHULDIGE BANAAN KAN DE WERELD VERBETEREN. 

De biologische banaan van het internationale merk I AM Organic is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. O.a. bij Gorillas en binnenkort bij meer ketens en verkooppunten door heel Nederland. Als eerste banaan ter wereld heeft de I AM Organic banaan een digitaal paspoort. Hierin is te zien dat deze banaan uit de Dominicaanse Republiek komt en bij welke boer, of in dit geval boerin, de banaan is opgegroeid en dat de banaan CO2 neutraal naar Nederland is gereisd. Allemaal redenen waarom de onschuldige banaan en andere onschuldige producten van I AM Organic de wereld beter maken en beter smaken.

 

I AM Organic is ontwikkeld door het internationale bedrijf Organto Foods en heeft de ambitie om de wereld het hele jaar door vers, biologisch, gezond en lekker te laten eten. Let’s eat the world better. Met minder verpakking en meer communicatie biedt I AM Organic een 100% transparant product met een CO2 neutrale footprint.

Zo heeft de banaan van I AM Organic als enige verpakking slechts een sticker met een QR-code, die na scannen het digitale paspoort prijsgeeft en het eerlijke verhaal van de banaan vertelt. In het digitale paspoort valt te lezen en te zien dat deze zogenaamde Cavendish banaan is opgegroeid bij boerin Jetta van Berg in de Dominicaanse Republiek. Vanuit de haven Santa Domingo of Manzanillo vaart de banaan gekoeld naar Rotterdam of Vlissingen om daar door te rijpen tot perfectie. Dankzij de samenwerking met FairClimateFund is de productie en de reis volledig CO2 neutraal.
 

 

Deze gedetailleerde informatie is via de digitale paspoorten beschikbaar voor ieder product van I AM Organic. Op een leuke, speelse en toegankelijke manier krijgen klanten zo inzicht in de verhalen achter de onschuldige banaan, rode appel, witte druif, en blauwe bes van I AM Organic. Zo werken ze samen met lokale boeren, transporteurs en retailers om de wereld beter te laten eten. Let’s eat the world better.

 

Voor de introductie van de banaan heeft SuperRebel Agency een specifieke campagne ontwikkeld die vooral online in samenwerking met Pauwr wordt uitgerold en onderdeel is van de nieuwe campagne van Organto met als thema 'Together we can eat the world better'. Naast productcampagnes heeft SuperRebel de interface designs gemaakt voor de de nieuwe website organto.com, het I AM Organic digitale paspoort, internationale vakblad advertenties en het ontwerp voor de beursstand waarmee het merk aanwezig is van 5 tot 7 oktober op de beurs Fruit Attraction in Madrid. 
 

 

I AM Organic is een merk van Organto Foods. Organto is een innovatieve, snelgroeiende wereldwijde leverancier van verse biologische groenten en fruit. Trends in gezond eten, waaronder duurzaam biologisch voedsel, blijven over heel de wereld groeien en Organto is goed gepositioneerd in deze snelgroeiende markten. Op dit moment levert Organto biologische groente- en fruitproducten en -concepten aan meer dan 100 klanten in 14 landen in Europa. 

Organto is genoteerd aan de TSX-V Stock Exchange in Canada (OGO) en aan de Frankfurt Stock Exchange (OGF). Kijk voor meer informatie op www.organto.com of www.iam.organic

Ben jij ook op zoek naar een bureau dat jouw merk eens goed kan opfrissen? Maak dan eens een afspraak met Bonnie van Doorn, Managing Director bij SuperRebel Agency. Tel. 076-5728888. Tot snel. 

SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Wil jij ook het verschil maken met je merk? Bezoek dan www.superrebel.com of maak een afspraak met het bureau dat zichzelf niet voor niets 'Creative Agency for Brave Brands' noemt. #bebrave
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email
SuperRebel® Agency is an independent, internationally oriented creative company. We develop brave new brands and we energise existing brands. Everyday we want to get better with inspiring entrepreneurs and entrepreneurial marketeers. We make work that influences culture and people and creates maximum brand value. By all means. We are a boutique agency with a strong design and tech operation. Everything at SuperRebel® Agency is driven by creativity. We create strong ideas that build intense relationships between companies and their customers. And we help our clients to take brave and bold decisions and to make things simple and understandable. That’s why we are the ‘creative agency for brave brands’. #BEBRAVE


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences