View this email in your browser


SUPERREBEL ONTWIKKELT ASOCIALE CAMPAGNE VOOR BURGER KING®


Naast social media campagnes ontwikkelt SuperRebel ook asociale media campagnes. Zoals de lancering van de vernieuwde Burger King® app en de meest asociale campagne ooit. SuperRebel Agency ontwikkelde het concept, instore communicatie en PR, SuperRebel Digital verzorgde de online en social media campagne. 
 

 

BESTELLEN VIA DE APP
Als eerste QSR-keten in Nederland introduceert Burger King® een app waarmee je als gast zelf kunt bestellen. Met de app kies je het restaurant van jouw keuze, plaats je de bestelling, betaal je via iDeal en laat je weten dat je er bent om je bestelling mee te nemen. Dit zorgt voor asociale situaties in Burger King® restaurants. Zo mogen gasten die via de app bestellen lekker voordringen, hoeven ze geen persoonlijk contact te maken en worden ze op hun wenken bediend. Burger King stimuleert dit gedrag en moedigt het zelfs aan met de meest asociale campagne ooit. 
 

 

VOLLEDIGE BESTELVRIJHEID
De vernieuwde bestelprocedure is wat de Burger King app bijzonder maakt. Naast bestellen aan de counter of de order kiosk geeft de app je de vrijheid om overal en op ieder moment je bestelling door te geven. Zonder tussenkomst van een medewerker van Burger King. Dat is praktisch ten tijde van Corona, maar biedt straks als de restaurants weer volledig open zijn volop voordeel en gemak.
 

 

DRING LEKKER VOOR
Het klinkt asociaal, maar niemand wil in de rij staan, zeker nu niet. Liefst maak je zo min mogelijk contact en bestel je veilig en verantwoord op je eigen telefoon. Eigenlijk is een beetje minder sociaal helemaal niet zo erg en is de nieuwe bestel-functie in de Burger King app precies wat je nodig hebt in tijden van Corona. Nog een goede reden dus voor Burger King om klanten massaal op te roepen de app te downloaden en lekker voor te dringen, te sparen voor producten en gebruik te maken van asociaal veel voordeel. Of is dat heel erg asociaal? 
Kun jij ook niet wachten om met Superrebel af te spreken? Ga dan niet in de rij staan en bel gelijk 076 572 8888 of mail naar hello@superrebel.com
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Ben je ook op zoek naar een bureau waarmee je het verschil kan maken? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak met Bonnie van Doorn of Lodewijk Varossieau (hello@superrebel.com). 
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email
SuperRebel Agency is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. SuperRebel Agency is the Creative Agency for Brave Brands. Advertising, Design/Branding, Innovation, Online Strategy. We are part of SuperRebel Group. Just like SuperRebel Digital, SuperRebel Kidsgear, SuperRebel Apparel and SuperRebel Film Co. #bebrave


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences