View this email in your browser


EEN STERK MERK IS HET HALVE WERK. 


Het logo van een bedrijf is meestal het eerste wat (potentiële) klanten of relaties te zien krijgen. Het is een visueel statement dat een indruk nalaat. Een goede eerste indruk kan je maar één keer maken; daarom is het essentieel dat jouw logo uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Het DNA van je bedrijf moet je direct herkennen in je merk. 
 

 

DE JUISTE UITSTRALING
Je hebt logo’s in alle vormen en kleuren. Elk logo roept een bepaald gevoel op. Daarom is het belangrijk dat je voordat je begint goed weet wat voor indruk je wil maken als bedrijf en welke doelgroepen je op welke manier wil aanspreken. Kies je voor een speels lettertype en kleurgebruik of heb je meer aan een zakelijke uitstraling? Dat is afhankelijk van de doelgroep waarop je je richt en de branche waarin je actief bent. 

Met een sterk logo kan je je onderscheiden van de concurrentie. Het maakt je uniek en geeft jouw onderneming een eigen identiteit. Het moet passen bij je brand story en je pay-off. Als dat allemaal klopt zal het de communicatie makkelijker maken en vooral succesvoller. 

Een sterk logo wordt op termijn een van de meest waardevolle assets van je bedrijf. Het is belangrijk om hier veel tijd aan te besteden en het werk samen met professionals te doen. 
 

 

Een sterk logo is origineel, eenvoudig en zeer herkenbaar. In iedere vorm van communicatie. Een goed voorbeeld is Nike. De iconische ‘swoosh’ uit 1971 ziet er heel eenvoudig uit maar is een van de meest herkenbare logo’s ter wereld. Het is een beeldmerk dat iconisch is geworden en dat zowel met als zonder Nike woordmerk herkenbaar is. Een sterk logo is zowel klein als groot goed toepasbaar. Het moet werken op een suikerzakje, maar ook op de gevel van een groot kantoorgebouw. 

Een sterk en herkenbaar logo zorgt voor een vertrouwd gevoel waardoor mensen het onthouden en ze ook sneller voor jouw bedrijf zullen kiezen. 

Eén van de belangrijkste voorwaarden van een goed logo is dat het tijdloos is. Als je je alleen maar baseert op de laatste trends, dan heb je een leuk logo, maar is het over een paar jaar weer gedateerd. Dan kan je weer opnieuw beginnen. Goede logo's gaan heel lang mee. Goede voorbeelden zijn Coca Cola, Shell en Uber. 

Een logo is onderdeel van een complete huisstijl. Alles binnen je identiteit moet kloppen: de naam, het logo, typografie, kleurtoepassing, lay-out, sfeer en het beeldgebruik. Ze moeten niet alleen bij elkaar passen maar elkaar ook versterken. Het is belangrijk om de grafische stijl consistent toe te passen in elke vorm van communicatie. Als je dat doet, dan zul je snel merken dat je als merk het verschil maakt en sterker wordt dan je concurrenten. 
 

 

SuperRebel Agency ontwikkelt niet alleen effectieve campagnes. We besteden ook een groot deel van onze tijd aan het bedenken van nieuwe namen, logo's en identiteiten van bedrijven en het ontwikkelen van verpakkingen. Of de opfrissing daarvan. Sinds onze oprichting hebben we dit al voor tientallen bedrijven gedaan. Zie de voorbeelden in deze mail. We doen dat grondig, met heel veel plezier en op basis van vaste en transparante tarieven. 
 

Heb jij behoefte aan een nieuw merk of de opfrissing van je identiteit? Zorg dat je niet in een identiteitscrisis terecht komt. Maak vrijblijvend een afspraak met SuperRebel Agency.  Bel 076 5728888. Vraag naar Bonnie van Doorn, Managing Director, of stuur een mail naar hello@superrebel.com.

 
SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Ben je ook op zoek naar een bureau waarmee je het verschil kan maken? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak met Bonnie van Doorn of Lodewijk Varossieau (hello@superrebel.com). 
Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Instagram
Website
Email
SuperRebel Agency is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. SuperRebel Agency is the Creative Agency for Brave Brands. Advertising, Design/Branding, Innovation, Online Strategy. We are part of SuperRebel Group. Just like SuperRebel Digital, SuperRebel Kidsgear, SuperRebel Apparel and SuperRebel Film Co. #bebrave


This email was sent to
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences