Thumbnail_bbq.jpg
29 sep. 2018

WHAT HAPPENS...

Op 27 september 2108 was het weer zover. Het jaarlijkse relatie event van SuperRebel®. Omdat het ieder jaar groter wordt, moesten we ook dit jaar weer wat nieuwe troeven bedenken om een leuke en bijzondere sfeer te creeren. Gelukkig heeft onze eigen Tosca dit jaar weer de organisatie op zich genomen. Alles was perfect geregeld. En als je samenwerkt met Moeke, Dokter Worst, Tommy's BBQ, STRND, DJ Bart de Bont, Cook&Boon, Renova BMW, House of Pertijs, Aimee by Me, Brasson en alle creatieve collega's van SuperRebel, dan krijg je een bijzondere cocktail van leuke dingen die samen iets moois maken. Na 3 dagen regen was daar ineens de mooiste dag van september. Een heerlijke temperatuur en een felblauwe lucht. Alles zat mee. De muziek was helemaal leuk en drank was in overvloed aanwezig. De bijzondere STRND cocktail was zalig maar of het verstandig was... Uiteindelijk waren er meer dan 150 gasten. Collega's, klanten, partners, fotografen, filmers. Te gek om te zien hoeveel mensen ons bureau en merk een warm hart toedragen. What happens at SuperRebel stays at SuperRebel. Dus helaas kunnen we niet alles met iedereen delen. Een ding is zeker, het was de beste SuperRebel bbq ooit. Was het de muziek, de drank of waren het de foodtrucks? Het waren natuurlijk vooral de gasten. Hopelijk is iedereen er volgend jaar weer bij. Dat geldt ook voor de mensen die er dit jaar helaas niet bij konden zijn. Graag willen we iedereen heel erg bedanken. Het feit dat we zoveel lieve, mooie mensen om ons heen hebben verzameld motiveert ons iedere dag weer om nog beter werk te maken. Dat maakt ons SuperRebel®.

Thumbnail_JohnWest.jpg
7 sep. 2018

DIT IS RECLAME OP Z’N BEST MET JOHN WEST

SuperRebel® heeft samen met John West de nieuwe positionering van het merk ontwikkeld. Met het thema ‘Vis op z’n best’ gaat John West de komende tijd de verschillende pijlers van het merk verder uitdiepen. De vis van John West is namelijk ook echt vis op z’n best. Het is duurzaam en wordt verantwoord gevangen. De vis van John West wordt vers verwerkt, het is gezond, gevarieerd en past perfect in een verantwoord leefpatroon. Allemaal verhalen die met het nieuwe thema ‘Vis op z’n best’ binnen uiteenlopende media en middelen worden gecommuniceerd en geactiveerd. De campagne moet niet alleen consumenten inspireren om vaker vis van John West te eten, maar ook inspiratie bieden voor de verschillende partijen waarmee John West werkt. Van social media tot de winkelvloer. Inmiddels zijn de Zalmstukjes onder het nieuwe thema geïntroduceerd. Binnenkort volgen meer thematische uitingen. Daarnaast staat een winkelvloeractivatie voor het najaar in de planning en wordt er achter de schermen druk gewerkt aan den introductie van een nieuw product. Op het gebied van content marketing werkt John West samen met gr8 agency. Zij hebben een uitgebreide social media campagne ontwikkeld die aansluit bij het thema 'Vis op z'n best' en bovendien hebben ze partnerships gesloten met diverse ambassadeurs en Strong Viking. Lees hier het hele gr8 verhaal (link https://www.gr8.eu/work/john-west-vis-op-z-n-best). SuperRebel.com is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. #bebrave

Thumbnail_BAS.jpg
23 aug. 2018

Misschien wel de meest succesvolle wervingscampagne ooit

BAS Group kwam enige maanden geleden naar ons toe met een bijzondere vraag. Het hypermoderne logistieke bedrijf dat een stormachtige groei kent zocht jonge nieuwe chauffeurs. Minimaal 10. Met als doel deze zelf op te leiden. Dat leek een vrijwel onmogelijke opdracht. Immers, chauffeurs zijn op dit moment een schaars goed. Ze zijn vrijwel onvindbaar. Toch zijn we samen met de klant gaan nadenken over een slim idee. We bedachten de uiting 'BAS Group zoekt chauffeurs zonder rijbewijs'. Een sterk singleminded idee. Om op te vallen kozen we voor een in deze sector niet gebruikelijk medium. We kozen voor abri's, driehoeksborden en een megaboard langs de A16. Lokaal in Breda en Etten-Leur. Daarnaast was de campagne zichtbaar op de website van BAS Group. De ingredienten: een opvallende uiting met heel veel stopping power, traditionele media waar niemand omheen kon, een heldere boodschap. Het resultaat: meer dan 100 sollicitanten, meer dan 10 chauffeurs aangenomen, een prachtig free publicity verhaal in de dagbladen en heel veel leuke reacties. Uiteindelijk is de campagne stop gezet omdat er geen vacatures meer waren. De totale kosten bedroegen vele malen minder dan wanneer een headhunter was ingeschakeld. En los daarvan heeft de campagne niet alleen meer opgeleverd dan verwacht, maar vooral ook heel veel positieve pr en goodwill gecreëerd. Voor het merk BAS Group. Wij kregen het vertrouwen en hebben wederom bewezen dat je met een creatieve campagne zeer grote successen kan realiseren. Ook als er maar beperkte budgetten zijn. We willen opvallend creatief werk maken, maar vooral werk dat scoort. Voor kleine en grote klanten. Maar altijd voor klanten met de juiste mentaliteit. Dat maakt SuperRebel anders. Wil je ook graag weten wat SuperRebel voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak met Lorenzo Bas. Tel + 31 76 5027738.

SR_Thumbnail.jpg
7 jun. 2018

SUPERREBEL VERSTERKT MET ERVAREN RAAD VAN ADVIES.

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Jeroen Veth, Edward Hendrickx, Lisette Spaanbroek en Aad Boon zijn toegetreden tot de Raad van Advies van SUPERREBEL GROUP. Jeroen Veth heeft ervaring opgedaan bij Merrill Lynch en was daarna een van de oprichters en CEO van Zecco/Tradeking in de USA. Jeroen heeft enorm veel ervaring met het bouwen van sterke organisaties en is nu investeerder bij diverse bedrijven. Edward Hendrickx was tax lawyer bij PwC en is nu partner van het succesvolle adviesbureau EJP. Edward is een van de beste fiscalisten van Nederland. Lisette Spaanbroek was bestuurder bij PwC en Euronext. Sinds kort is ze een van de partners bij HVK Stevens. Lisette is een zeer ervaren bestuurder en heeft al op jonge leeftijd haar sporen verdiend in de wereld van corporate finance. Aad Boon is misschien wel een van de meest gelauwerde marketing mensen van Nederland. Hij is jaren marketing directeur geweest bij oa We International, Ahold en 3Suisses. Op dit moment is hij interim directeur bij Van Gils. Aad Boon is zeer goed in het neerzetten van uitbouwen van internationale merken en heeft ook heel veel online marketing ervaring. Voor SUPERREBEL GROUP, is het geweldig om mensen als Jeroen, Edward, Lisette en Aad te kunnen benaderen om ideeën te toetsen en hulp te vragen bij het stroomlijnen van de organisatie. SUPERREBEL zit boordevol met wilde plannen en heeft serieuze ambities. Met deze Raad van Advies kunnen gebruik maken van enorm veel ervaring op ieder gebied. Wij zijn heel trots dat wij deze fantastische mensen bereid hebben gevonden om SUPERREBEL te adviseren en verder te helpen met de volgende stappen naar volwassenheid. Als SUPERREBEL beter wordt, dan worden onze opdrachtgevers daar ook beter van. Lees meer over de achtergronden van de mensen in onze Raad van Advies via de volgende link: https://www.superrebel.com/people.